Род Стюарт
Род Стюарт / БГНЕС, архив
Легендарният изпълнител Род Стюарт се придвижи с метро до лондонската "О2 Арина", където имаше концерт вчера, съобщи в. "Дейли мирър".

Снимки от градския транспорт публикува съпругата на 72-годишния певец Пени Ланкастър в Инстаграм. Феновете бяха едновременно изненадани и развълнувани.

Род Стюарт явно е искал да остане незабелязан, тъй като се е качил в метрото, облечен с широко черно палто с качулка и слънчеви очила в мрачен, дъждовен ден. Двамата с Пени позират с широки усмивки за снимка на стъпалата на спирката, а текстът отдолу гласи: "Промъкваме се в Лондон с метрото днес".

Род Стюард продаде "Ламборджини"-то си
 

Феновете похвалиха двойката за тяхната "нормалност", като оставиха хиляди коментари под снимките.

"Харесва ми как всички наоколо не съзнават, че една легенда се вози заедно с тях", каза един от потребителите в Инстаграм.

Втори се пошегува с пословично претъпканите влакове: "Ето някого, в когото нямам нищо напротив да съм притиснат".

"Не се притеснявайте, всички гледат в телефоните си", написа трети.
 
 

Sneaking into London by train today😜

Публикация, споделена от Penny Lancaster (@penny.lancaster) на

Друг от феновете си зададе въпроса защо Род стои прав на снимката, като шеговито попита дали това значи, че никой не е предложил на 72-годишната рок звезда място.

Смъмриха Шварценегер, карал колело без каска

Вчера беше последният концерт от турнето на Род Стюарт, който първоначално трябваше да е през ноември. Инфекция на гърлото на певеца го принуди да отложи шоуто.

Род Стюарт не е първата звезда, която избра лондонското метро, за да се придвижи до "О2 Арина", намираща се в Гринуич, източен Лондон. Ноел Галахар, Джей Зи, Риана, Крис Мартин и Никол Шерцингер също са забелязвани там.
БТА