Кайли Дженър
Кайли Дженър / Gulliver/Getty Images
Брандът "Кайли Скин" на риалити звездата и млада милиардерка Кайли Дженър ще започне производство на дезинфектанти за ръце с цел подпомагане на болници в Калифорния в борбата срещу коронавируса, съобщи Контакмюзик.

Звездата от шоуто "Животът на Кардашиян" и майка й Крис Дженър ще разпространяват антибактериалните гелове, недостигът от които е осезаем на фона на глобалната здравна криза, чрез козметичната компания и инвеститор в бранда "Кайли Скин", "Коти".

Дезинфектантите за ръце ще бъдат придружени от специално посвещение към получателите, работещи на първа линия в борбата срещу коронавируса.

Представител на "Кайли Скин" потвърждава, че дезинфектантите за ръце ще се произвеждат във фабрики на "Коти" и няма да повлияят върху производството на продукти на бранда.

Двадесет и две годишната Кайли Дженър, която спазва препоръките за социално дистанциране, прави всичко възможно, за да подпомогне засегнатите от коронавируса.

Наскоро риалити звезда дари 1 милион долара за закупуване на лична предпазна екипировка за медиците, които се борят на първа линия.
БТА