Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс / Guliver/Getty Images
Канадският актьор Райън Рейнолдс показа снимка на третото си отроче, загатвайки, че то също е момиченце, съобщават списание "Пийпъл" и "Ентъртейнмънт тунайт".

Актьорът сподели в Twitter снимка със съпругата си, актрисата от САЩ Блейк Лайвли, и бебето, за което се смята, че се е родило в края на лятото, на фона на красив горски пейзаж в Британска Колумбия.
 


Рейнолдс и Лайвли, които се славят с неохотата си да споделят снимки и информация за децата си, все още не са разкрили пола на третото си дете. Съдейки по надписа към снимката, повечето почитатели на звездната двойка остават с впечатлението, че то също е момиченце. В типичен за него стил актьорът е закрил лицето на бебето с розово смайли.
Райън Рейнолдс е споделил поста като коментар по повод предстоящите избори в Канада.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс крият раждането на третото им дете

"Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах. Кандидатът, за когото ще гласувате на 21 октомври, ще определи политиката, свързана с климата. Горд съм с прогреса по отношение на климатичните промени, постигнат през последните четири години", пише актьорът.

42-годишният Райън Рейнолдс и 32-годишната Блейк Лайвли са семейство от 2012 г. Двойката има две по-големи дъщери - 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес. На 2 май тази година за всеобща изненада Блейк Лайвли се появи на премиерата на филма "Pokemon: Детектив Пикачу" в Ню Йорк с доста наедряло коремче, като тогава разкри, че с Рейнолдс отново ще стават родители.
БТА