Предстои големият старт на Big Brother All Stars 2013
Предстои големият старт на Big Brother All Stars 2013 / Нова тв

Тази вечер нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars 2013. След изключително успешния сезон на VIP Brother, предстои един не по-малко интригуващ сезон на Big Brother All Stars, който ще събере известни, провокативни и атрактивни Съквартиранти.

Тази вечер от 20:00 часа зрителите на Нова ТВ ще видят големия старт на Big Brother All Stars 2013. В Къщата ще влязат 11 участника, които ще бъдат посрещнати от двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова.

Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати. „Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има "просто стари Брадъри", а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „Черешката на тортата", сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев. „Искаме да направим шеговит сезон с много позитивни преживявания. В този аспект Станка и Стойко определено ще ни липсват!" добави той.

Предстои големият старт на Big Brother All Stars 2013
netinfo

В продължение на един месец всеки Съквартирант ще се опита да утвърди спечелената вече слава, да впечатли зрителите на Нова ТВ и най-важното - да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Другата новина e, че наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна.

Според резултатите на пийпълметричната агенция GARB, финалният епизод на VIP Brother 2013 в събота вечер е бил най-гледаното предаване в родния телевизионен ефир при най-атрактивната за рекламодателите целева група (18-49 г.). Финалният епизод на риалити формата привлича 31.2% от всички зрители, докато в същия часови интервал, прекият конкурент bTV успява да привлече едва 24.7% от зрителите. В минутите на обявяване на победителя на сезона, разликата между броя зрители на Нова ТВ и този на bTV е над 5 пъти, в полза на Нова ТВ.