/ Gulliver/Getty Images
След скорошна роля като коментатор на боксов мач, рапърът Снуп Дог получи бизнес предложение отново да бъде коментатор, но в порнофилми.

Американският рапър и музикален продуцент Снуп Дог привлече вниманието с неотдавнашната си роля като коментатор на боксовия мач-реванш между Майк Тайсън и Рой Джонс-младши. Този мач беше гледан от десетки милиони хора по целия свят.

Рапърът Снуп Дог пуска своя марка джин

Рапърът се оказа неистово смешен в новата си роля, което не убегна на порно сайта "ImLive", който веднага заключи, че той е точно този, от когото се нуждаят. "ImLive" е предложил на рапъра милион долара, за да бъде коментатор или разказвач на техните порнофилми за нуждите на незрящи потребители.

Снуп все още не е коментирал предложението, въпреки че компанията за възрастни твърди, че са "убийствено" сериозни. "Ние от "ImLive" вярваме в иновациите и мисленето извън рамките.

Възможността да ви слушаме как описвате анатомията на нашите красиви актьори, ще даде на нашите зрители в неравностойно положение едно от най-забавните преживявания в живота им", цитират предложението на компанията към Снуп Дог чуждестранни медии. 
БГНЕС