Замисляли ли сте се какво означава позицията, в която спите най-често? Всъщност позите, в които спите с половинката ви, могат да разкрият много тайни за любовния ви живот.

Вижте пет пози за сън и какво разкриват те за връзката ви:

Лъжички

Позата лъжички е една от най-често срещаните позиции за сън при повечето двойки. Мъжът и жената спят в една и съща посока, като мъжът е зад жената и я прегръща. Тази поза разкрива, че жената дава много повече любов на партньора си, отколкото той на нея.

Обикновено хората, които спят така, се чувстват удобно един с друг и искат да се прегръщат и през нощта.

сън
ThinkStock/Getty Images

Люлката на любовта

Люлката на любовта е много интимна позиция за сън. Мъжът лежи по гръб, а жената е полегнала странично на рамото му. Повечето двойки, които спят за първи път заедно, най-често заспиват точно в тази поза. Люлката на любовта кара жената да се чувства защитена и показва колко грижовен и любящ е нейният партньор.

сън
ThinkStock/Getty Images

С гръб един към друг

В тази позиция спят двойките, които са заедно от дълго време. Тя показва, че всеки от тях има лично пространство. Тази позиция не разкрива дистанцираност, а по-скоро независимост. Двойките, които спят в тази позиция, са сигурни в любовта на партньора си и нямат нужда непрекъснато да са вкопчени един в друг.

сън
ThinkStock/Getty Images

Обърнати лъжички

Тази позиция за сън е същата като лъжичките, но при нея жената е зад гърба на мъжа. Жената на подсъзнателно ниво иска нейният партньор да се чувства защитен.

Преплетени

Някои двойки спят с преплетени крака. Тази поза разкрива, че двамата партньори са изключително близки помежду си, нямат никакви тайни един от друг и любовта им е много силна.

сън
ThinkStock/Getty Images


Още за съня, прегръдките и позите:

Вижте в снимки: Позата по време на сън издава тайни за характера, секса и здравето

Четири пози в секса, които жените не харесват

За да сте здрави и красиви, не спете в едно легло с партньора си

Сънищата вдъхновяват за експерименти в секса

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса

Какво издава позата при сън за вашата връзка? (СНИМКИ)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук