Третият сезон на хитовата поредица идва с нова доза мистерии, интриги и разкрития - утре вечер, от 20.00 ч., по Нова

Може ли всичко да започне начисто с началото на трети сезон или нещата ще се изцапат отново? Но те не се страхуват от този въпрос, защото винаги знаят как да почистят. Хитовата поредица „Подли камериерки", спечелила похвалите на критиката, се завръща с нов, убийствен сезон - на 6 януари, от 20.00 ч. по Нова.

Трети сезон носи поредица от още по-заплетени ситуации и неочаквани обрати за петте красиви камериерки, които ще продължат с неочакваните разкрития и сериозните бъркотии, превърнали се в запазена марка за тях. Войната между класите никога не е била толкова забавна и мръсна, колкото в това лъскаво общество, където персоналът е точно толкова умен, хитър и лукав, колкото са и неговите работодатели.

Нов шанс за подлите камериерки да започнат начисто
netinfo
Марисол (Ана Ортиз), Роузи (Дания Рамирес), Кармен (Розалин Санчес), Валентина (Еди Ганем) и Зойла (Джуди Рейес) ще са още по-единни, защото само така могат да оцелеят в свят, в който убийствата, жестокостта и интригите са обичайна част от ежедневието на най-богатите и най-влиятелни фамилии в Бевърли Хилс.

Утре вечер по Нова зрителите ще станат свидетели на дългоочакваното продължение. Действието ще започне от мястото, където свърши предишният сезон - с престрелката на сватбата на Спенс и Роузи. Кой е раненият при стрелбата, какви са последиците и как се е променил животът на всички четири месеца по-късно? Успешна кариера, предстоящо майчинство, съмнителна любовна афера и свръхпокровителен партньор са само част от придобивките, с които са се сдобили красивите камериерки. А една позната двойка ще се завърне в Бевърли Хилс с новата си мистериозна дъщеря.

Нов шанс за подлите камериерки да започнат начисто
netinfo
Ще станем свидетели на още много изненади и промени, но какви са те - предстои да разберем съвсем скоро. Едно е сигурно обаче - нищо няма да е същото за много хора след стрелбата.

Какви изпитания е подготвила съдбата за чаровните камериерки този път? Дошъл ли е моментът да кажат истината или е по-добре отново да я спестят? Не пропускайте хитовия сериал „Подли камериерки" - от 6 януари, в 20.00 ч. по Нова.