Нов ред в Къщата разделя звездите на Полицаи срещу Граждани
Нов ред в Къщата разделя звездите на Полицаи срещу Граждани / Нова тв

Тази вечер Съквартирантите ще видят Къщата на VIP Brother 2013 променена за пореден път. Тя ще бъде изпълнена с табели, които от своя страна ще донесат нов ред. В седмична Мисия „Правилата са за глупаците" Съквартирантите ще трябва да се подчинят на множество правила, както и единодушно да изберат трима свои представители с лидерски качества, които да влязат в ролята на Полицаи в автономната територия на BIG Brother.

Съквартирантите-полицаи ще трябва да следят за спазването на законите, разполагайки с правото да санкционират Гражданите с жълт стикер при неизпълнение на Кодекса. Само няколко часа след началото на Мисията между Полицаите и Гражданите ще бъдат констатирани и първите груби нарушения.

Нов ред в Къщата разделя звездите на Полицаи срещу Граждани
netinfo

С приближаването да финала Къщата се превръща във все по-ожесточена зона на война и тази вечер Мира и Ваня отново ще застанат от двете страни на барикадата. Решението на Пламен да разполага сам с печалбата от Мисия Кредит" ще разпали страстите сред Съквартирантите. Мишо Шамара и Червенкова за пореден път ще възнегодуват срещу арогантното поведение и егоизма на Пламен, но този път под прицел ще бъде неговият вечен защитник Мира.

Нов ред в Къщата разделя звездите на Полицаи срещу Граждани
netinfo

След като на Златка Димитрова се наложи да излезе от Къщата, за да изпрати за последен път своя баща, тя ще се завърне и ще сподели, че основният й мотив да остане в шоуто е благотворителната кауза за подпомагане на хора, нуждаещи се от средства за лечение и грижи, в която участва.