Никол Шерцингер е певица, танцьорка, манекенка и актриса. Но тя е и много красива жена. Бившата половинката на родния тенисист Григор Димитров определено не спира да се грижи за външния си вид. Вижте тайните на Никол Шерцингер за красива кожа в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Обожава продукти, които имат хубав аромат

Никол Шерцингер е декорирала банята си със свежи цветя, парфюми и ароматни свещи. Любимите ѝ аромати са тези на лавандула и шипка.

„Ароматът е много важен за мен. Действа ми терапевтично“, споделя певицата от The pussycat dolls.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had the best night! Thank you, @instylemagazine ❤️✨ #GoldenGlobes

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on


Ексфолира цялото си тяло

Красавицата споделя също, че е важно всеки да има по една малка пемза в банята си, която да използва след душ. Никол използва пемзата за премахване на мъртвата кожа от стъпалата. За останалата част от тялото си Шерцингер използва ексфолираща кърпа от въглен.

Използва кокосово масло

Пред „Allure“ певицата сподели, че е израснала в семейство, което е отглеждало кокос в двора си в Хавай. Поради тази причина Шерцингер е голям фен на кокосовото масло, което използва за кожата и косата си.

Не се разделя от лицевият си масажор

Певицата има лицеви масажори, които нарича „моите вълшебни пръчки“. Основно Шерцингер използва лицеви масажори преди да излезе на сцената, защото те й помагат за по-бързото попиване на кремовете. Тя вярва, че те са идеално средство срещу подуване и възпаление.