В края на 2019 г. , след близо 10-годишна пауза, The Pussycat dolls се събраха. Никол Шерцингер, Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уаят пуснаха и първата си песен след събирането си - „React“, и обявиха, че през 2020 г. тръгват на турне. В състава на групата няма да се присъедини единствено Мелъди Торнтън.

Многократно певицата е заявявала, че за нея е било проблем, че Никол е главната певица в състава, а на останалите момичета не се дава възможност да покажат гласовите си данни. Предполага се, че това е и главната причина Мелъди да откаже да се върне в групата. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

Припомняме ви, че през 2010 г., когато момичетата поеха пътя си поотделно, доминацията на Шерцингер над останалите бе посочена за главна причина за разделянето им.

Никол Шерцингер
Gulliver/Getty Images

Десет години по-късно бдителни потребители на социалните мрежа забелязват, че бившата приятелка на Григор Димитров отново изпъква много повече пред останалите.

Пример за това е песента им „React“, в която пее основно тя. Още един знак, че старият проблем от 2010 г. ще се повтори, е и тази обложка, на която лицата на Кармит, Кимбърли, Джесика и Ашли са отрязани наполовина, а това на Никол не е.
 

„Някои неща никога не се променят“, пише потребител в Туитър.

Как се промениха мацките от The Pussycat Dolls (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук