Никол Шерцингер и Том Евънс са новата холивудска двойка. За първи път те демонстрираха своята близост на партито на сп. InStyle след тазгодишните награди "Златен глобус". Вижте в канала "Скандално" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11) on


За връзката им се заговори още по време на участието му в X Factor през 2019, където Шерцингер бе съдия. Още тогава Никол отрече слуховете, като сподели, че Том е прекрасно момче, но в момента тя предпочита да се съсредоточи върху кариерата си.

X Factor приключи и изглежда, че певицата от Pussycat dolls е решила да се съсредоточи върху личния си живот. Източник на The Sun споделя, че 34-годишния ръгбист е бил влюбен в 41-годишната изпълнителка в последните шест години.

Никол Шерцингер официално представи новата си любов (СНИМКИ)

За първи път той я среща по време на благотворително събитие в Лондон през 2014 г. Малко преди да предприеме първата крачка, той е разбрал, че Никол и тогавашния й приятел, автомобилния състезател Луис Хамилтън, са в сложни взаимоотношения. Поради тази причина Евънс е решил да не застава между тях и затова само я последвал в Instagram.

Източникът на The Sun споделя, че Том е бил сигурен, че някой ден те ще се срещнат отново и прекарвайки повече време с нея, нещата се получат.

„Надеждата умира последна“ е вероятно най-правилния израз, който може да определи решителността на Том Евънс.