/ Gulliver/Getty Images
В света няма нито един човек, който да не се страхува от нищо. Така или иначе страхът присъства в живота на всеки от нас, но някои страхове променят живота ни и се превръщат във фобии. Ето някои от необичайните маниакални страхове, за които са си признали пред медиите известни личности.

Дженифър Анистън има страх от гмуркане. Този страх се появил у актрисата в детството, когато тя почти се удавила. Дженифър все още се страхува да плува и да се гмурка.

Орландо Блум се страхува от прасета. Колко хора страдат от свинефобия? Но Орландо е готов да избяга, ако види или чуе грухтенето дори на малко прасе наблизо.

Орландо Блум
Gulliver/Getty Images

Скарлет Йохансон мрази птици. Тя признава, че се опитва да стои далеч от тях, доколкото е възможно.

Gulliver/Getty Images

Никол Кидман се ужасява от пеперуди. Ако смятате, че тези насекоми са сладки и безобидни, то Никол се страхува от тях до смърт. Тя признава, че е готова да понесе пълзенето на хлебарка, но не и докосването на пеперуда до тялото й.

Gulliver/Getty Images

Джони Деп се страхува от клоуни. Много хора се страхуват от клоуни, така че страхът на Джони е разбираем.

Gulliver/Getty Images

Робърт Де Ниро ненавижда зъболекари. Отиването при зъболекар може да бъде нервен шок за всеки. И Робърт Де Ниро не прави изключение.

Gulliver/Getty Images

Киану Рийвс има страх от тъмното. Както се казва, ние не се страхуваме от тъмното, а от онова, което е скрито в него. Киану разбира това както никой друг.

Gulliver/Getty Images

Мадона се страхува от гръмотевици. Можете ли да си представите Мадона, която трепери от страх заради гръмотевици? Трудно е за вярване, наистина.

БГНЕС

Ким Бейсинджър: агорафобия. Страхът от открити пространства пречи на актрисата да живее пълноценен живот повече от 60 години. Тя ужасно се страхува да отиде на плажа, на пазара и просто да излезе от дома си.

Алек Болдуин и Ким Бейсинджър
Gulliver/Getty Images

Джъстин Тимбърлейк се бори със същия проблем. При вида на паяци Джъстин просто се вцепенява.

Gulliver/Getty Images

Том Круз го е да не оплешивее. Разбира се, имайки такава страхотна коса, Том се страхува да не започне да оплешивява някой ден. Следователно, той по-скоро би се решил на трансплантация, отколкото да се примири с плешивост, свързана с възрастта.

Том Круз
Gulliver/Getty Images

Риана се страхува от риби. Дори малките рибки я карат да се вкамени от страх.

Риана
Gulliver/Getty Images


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук

БГНЕС