/ NOVA
Гледайте комедийната поредица утре вечер от 20:00 ч. по NOVA
Пълен обрат в отношенията и много комични премеждия очакват героите в новия епизод на семейния сериал „Много мой човек“ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Ситуацията ще се промени и за тримата майстори след изненадващи събития, за които никой от тях не е подготвен.

Последната среща на Петър (Калоян Катинчаров) и Ивана (Ели Колева) е вълшебна и поражда силни чувства у двамата. Не всичко е такова, каквото изглежда, обаче – Пепи продължава да укрива лъжата, че е лекар. За да впечатли интелигентно момиче като Ивана, той се представя за хирург, но истината постоянно заплашва да излезе наяве. Най-големите усложнения започват, когато се налага да окаже първа помощ на пострадал човек в парка. Инцидентът залага на карта отношенията му с чаровната китаристка, но това ще се окаже по-малкият му проблем след поканата за вечеря, отправена към Пепи от семейството на Ивана. Младият майстор се забърква във все по-голяма каша, но има ли как да излезе от нея навреме?

След като намери голяма сума скрити пари в кутията с инструменти на мъжа си, Даниела (Деси Моралес) е твърдо решена да научи защо я лъже, че са пред фалит заради бала на дъщеря им. Тя предприема смел ход, за да разбере какво крие Мирослав (Башар Рахал) от нея. Миро, от своя страна, има далеч по-различни проблеми. Баш майсторът трябва спешно да измисли нов план, за да открие източник на печалба за бригадата. Ще получи ли нов шанс, след като по негова вина целият екип беше изгонен от луксозната вила на Майкъл (Сотир Мелев), която ремонтираха?

Ситуацията в живота на Маргарита (Михаела Павлова) става още по-сложна, след като синът й Митко (Виктор Чепилев) е изхвърлен от отбора по карате заради сбиване. Тя се чувства виновна, че нейната разкрепостена фотосесия за бизнеса на Майкъл се е превърнала в причина малкото момче да се окаже обект на подигравки от съучениците си. Марго е вбесена, както на себе си, така и на несъобразителността на своя нов приятел, който очевидно не може да разбере какво означава да бъдеш родител. Майкъл усеща и иска да смекчи ситуацията като направи половинката си щастлива. На какво е готов бизнесменът, за да омилостиви Марго и до каква женска хитрост ще прибегне тя, за да постигне една своя благородна цел?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.