Неочаквана бременност и нов директор на болницата изненадват героите в „Откраднат живот“

Тони напуска болницата, Ина се разделя с Борис

/ netinfo
Тони напуска болницата, Ина се разделя с Борис
Тази седмицата болница „Св. Кирил“ ще бъде преобърната от нови решения, а представите на лекарите за собствения им живот ще се превърнат на пух и прах. За някои това ще бъдат най-щастливите мигове в живота им, а за други - преломен момент, който ще разбие надеждите им.
 
Каква е формулата на най-успешния български медицински сериал?

Болницата ще се окаже с нов директор след изненадващо решение на Фотев. Ситуацията ще ескалира и ще доведе дори до лични конфликти между доцент Захариев и Галя.
 

netinfo


Новина за неочаквана бременност ще разтърси една от дамите, поставяйки на дневен ред връзката й и бъдещото й решение. Междувременно д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев ще попаднат в куриозна ситуация, в която ще разкрият отношенията на д-р Тасев и Ина, сваляйки картите за своята история.
 
Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ без лекарската престилка
 

netinfo


Разкритието на връзката обаче ще се окаже преломен момент за Марио, който дори ще вземе решение да отпътува надалеч. Ина на свой ред ще пожелае да подреди живота си и да се раздели с Борис.
 
Страстта превзема отношенията на Ина и Борис в „Откраднат живот: Критична точка“

Разговор на Калин с духовен гуру, който е брат на пациент, ще го въвлече във видения, както за съдбата на пациент, така и за собственото му бъдеще. Въпреки скептицизма на д-р Генадиев, братът на пациента ще остави философски размисли за невидимата страна на света.
 

netinfo


„Откраднат живот“ засне най-екстремната сцена за всички сезони на хитовата продукция (ВИДЕО)

Какво ще види гуруто в бъдещето на Калин? Как ще бъде приета новината за дете и коя е бъдещата майка зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.