/ netinfo
Хитовата продукция „Откраднат живот“ спечели сърцата на милиони зрители
Над 8700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници са в основата на хитовия български сериал "Откраднат живот". Рекорден е и броят заснети епизоди в толкова кратък интервал от време - 242 серии до този момент.
 
Силният сюжет представи десетки популярни лица, сред които Йоана Буковска-Давидова, Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Алек Алексиев, Дария Симеонова, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Марта Вачкова и Наум Шопов, чиято звезда изгря именно в успешната продукция.
 
Страстта превзема отношенията на Ина и Борис в „Откраднат живот: Критична точка“
 

nova.bg


Наред с десетките емблематични актьори, отделението на болница "Св. Кирил" посрещна и над 1000 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а сложните медицински казуси надвишават 300.
 
За петте си сезона, сериалът успя да върне доверието на зрителите в българските филми и спечели признанието на феновете. Именно те отличиха "Откраднат живот" като Любимия български телевизионен сериал сред продукциите на NOVA в първите награди "NOVA подкрепя българските филми" 2018.
 

netinfo


В новите епизоди зрителите ще видят редица интересни моменти, сред които е и участието на д-р Калин Генадиев в "Здравей, България". В сцената ще се включи и водещият на сутрешния блок - Виктор Николаев.
 
„Откраднат живот“ засне най-екстремната сцена за всички сезони на хитовата продукция (ВИДЕО)

Сценарият от своя страна ще провокира Албена Войнова и доц. Захариев с екстремни преживявания в компанията на рали шампиона Димитър Илиев. "Те ще се озоват наистина в критична точка на тази локация, ще стигнат до крайност в емоциите си", коментира сценаристът Иван Спасов.
 

netinfo


Дали да преодолее любовта си или да се отдаде изцяло на емоцията - това е дилемата, пред която се изправя Ина Фотева. В ролята й влиза Ирина Митева - още едно ново лице, което спечели зрителите на хитовата продукция.
 
София Кузева и Теодора Кулева влизат в МБАЛ „Св. Кирил“

Интересът на почитателите към "Откраднат живот" продължава да расте - освен в телевизионния ефир, сериалът се радва на сериозна популярност и онлайн, както и в социалните медии. Всеки епизод провокира стотици коментари и споделяния във Facebook. Близо 3 милиона видео гледания регистрира 5-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си през 2016 г. до момента - видео гледанията на всички епизоди са близо 22,5 милиона.
 

nova.bg


Още актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.