/ netinfo
Ваня бяга от болницата с пагубен план, а доцент Захариев научава новина, която ще преобърне живота му
Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната бариера по пътя към сближаването.
 
След вихър от събития двамата ще се окажат по-интимни от всякога, а последствията ще породят въпроси и съмнения. Няколко дни по-късно Ина ще получи и неочакван подарък, който ще е повод за сериозен разговор с Борис, а искрите ще продължат да прехвърчат по коридорите на болницата.
 
Д-р Тасев ще се заеме с инициатива против тютюнопушенето чрез срещи и разговори с ученици. Идеята за лекция по темата ще се зароди, след като двама от най-малките посетители в болницата са хванати в крачка с чужда кутия цигари.
 
Деси Бакърджиева: Трябва да си готов на жертви и избори за актьорската професия

Ваня ще измисли разтърсващо отмъщение, което ще започне с бягство от МБАЛ „Св. Кирил“. Неин близък ще се окаже единственото спасение за доцент Мазов и д-р Хинова, които ще търсят безуспешно изчезналата родилка.
 

netinfo


Дали двамата ще получат така желаното дете - зрителите ще разберат още тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“, от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

София Кузева и Теодора Кулева влизат в МБАЛ „Св. Кирил“
 
Междувременно Албена ще разкрие истината за отношенията между Петър и майка й, поставяйки нови въпроси. Доцент Захариев ще получи писмо от Надежда с една голяма за него новина, която може да преобърне живота и бъдещето му.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.