Диана Димитрова
Диана Димитрова / Ева
Актрисата Диана Димитрова за своя живот на екрана и извън него
Зрителите я познават като  д-р Огнянова от хитовия български сериал “Откраднат живот” по NOVA. Диана Димитрова разкрива повече за своя живот на екрана и извън него в януарския брой на списание Ева:

В един студен декемврийски ден Диана Димитрова качи на раменете си истински вълк - чехословашки вълчак, както е названието на породата, на име Черок. Самата тя е влюбена във вълците и в новия брой на Ева ще разберете защо.

Диана Димитрова
Ева

Актрисата с големи, топли очи и леко меланхолична усмивка влезе в редиците на лекарския сериал „Откраднат живот“ в ролята на д-р Огнянова и спечели сърцата не само на феновете, но и това на суровия (и секси) шеф на болницата доц. Банков (Юлиaн Вергов).

Освен актриса, Диана е и великолепен художник, и автор на две детски книги, а от януарския брой на Ева ще разберете още много за нея - с кого споделя таванското си любовно гнездо, защо не е ходила две години на училище, кой е личният й тотем, какво прави след полунощ и защо обича да предизвиква живота.

Диана Димитрова
Ева

Вижте какво още споделя актрисата:

Нощна птица ли си?

Да, но не съм сова, а съм вълк. Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се. Но не обичам клубовете, ако за това питаш. Когато написах първата си детска книга „Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа. Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята... Не ми хареса този свят. Белият вълк излиза веднъж на три месеца и обикаля баровете, това е.

Добре де, а къде са мъжете? Как се вместват в картинката?

Няма ги.

Да бе да!

Защо така никой не успява да се вмести!

Ами поразчисти малко драконите, кактусите, котараците, вълците...

Или просто трябва да се появи черният вълк, който да укроти белия. Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово... Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук