В Холивуд секс сцените във филмите са основната причина за разбунването на духове и скандали, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са звездите с най-продължителни секс сцени:

Матю Макконъхи

Филмовата Казанова Матю Макконъхи има минута и 46 секунди прекарани в сексуални сцени. Филмите са „Златна възможност“ и „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, като и в двата си партнира с Кейт Хъдсън.

Катрин Хейгъл

Минута и 58 секунди са общата продължителност на екранните секс сцени на актрисата. Те са позиционирани в романтичните комедии „Грозната истина“ и „Такъв е животът“.

Ан Хатауей

Американската актриса печели 2 минути и една секунда с главната си роля в разтърсващия филм „Любовта е опиат“, където си партнира с Джейк Джиленхол.
 
Джейк Джиленхол

Джейк се нарежда в класацията със 157 секунди филмово правене на любов. Тези 2 минути и 37 секунди са събраните сцени от „Планината Броукбек“ и „Любовта е опиат“.

Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк

Двамата водят в класацията с впечатляващите 5 минути и 41 секунди. Тази изключителна сексуална енергия се развихря в комедийния филм „По приятелски“, където двамата си партнират.