Той е най-сексапилният мъж, който виждаме на екрана в последните дни. Казва се Микеле Мороне и доби световна популярност за часове, благодарение на агресивната си роля в новия филм "365 дни", който бе представен по "Нетфликс".

29-годишният Мороне, роден в италианския град Меленяно, е главното действащо лице в еротичния трилър, създаден по книгата на Бланка Липинска. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think Big.

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


Филмът разказва историята на сицилианския гангстер Масимо, който отвлича млада и красива полякиня на име Лаура, след като за първи път я вижда в съня си. Той ѝ дава срок от една година, за да тя се влюби в него, ако това не се случи, той ще я пусне да си отиде.

Докато гледате и коментирате качествата на филма, ние ще ви разкажем малко повече за Мороне, който се оказва също толкова интересен, колкото и Масимо, героят му в "365 дни".

Мороне има две деца.

Микеле е баща, има две деца от бившата си съпруга, ливанска модна дизайнерка. Двойката се разделя през 2018 г., след 4-годишен брак, но успяват да запазят приятелските си взаимоотношения. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ho messo al mondo due vite. #nothingelsematters

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


Разводът се оказва доста труден за Мороне. Той сподели преди време в Инстаграм, че почти се е отказал от актьорската кариера.

"Преди година и половина бях готов да зарежа всичко. Не исках да бъда актьор вече. Бях в депресивно състояние след развода с жена ми. Започнах да работя като градинар в един момент, защото нямах една стотинка в джоба си", пише Мороне.

"Животът е обаче странен и когато си на най-ниското си ниво, съдбата те поставя в правилния влак, а ако си достатъчно силен, ще се качиш на него. Винаги вярвайте в себе си!", пише още Микеле.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behind me. Thanks @dolcegabbana_man . @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


Изглежда Мороне няма сериозна приятелка.

Или поне така пишат от сп. "Marie Claire". Той няма връзка със своята екранна половинка – красивата полска актриса Анна-Мария Секлуцка (Sieklucka), с която някои го свързват. От списанието пишат, че не е известно в момента Мороне да има жена до себе си или просто държи личния си живот далеч от пресата. 

Трябва да отбележим, че Мороне е забелязан да целува италианската балерина Елена Д`Амарио през април т.г., но оттогава не са били засичани на публично място заедно.

Отношенията му с Анна-Мария са нищо повече от приятелски и строго професионални. Техните впечатляващи секс сцени са само в името на киното.
 
Мороне е споделял, че са много близки приятели и имат дълбоки взаимоотношение, за което се радва, защото ако не се е получила тази връзка, би им било доста трудно да направят еротичните сцени толкова реалистични. И не... нищо от това на екран не се случва реално.

"Просто сме много добри актьори", казва лаконично Микеле. 

"Бяхме принудени да бъдем приятели, но реално станахме точно такива".

Мороне е много талантлив певец и художник, не само актьор.

Макар зад гърба си да няма все още много филмови роли, Микеле е доста талантлив. През февруари представя своя първи музикален албум Dark room. Песни от албума може да чуете по време на не една или две сцени във филма.

Освен в киното и музиката, Микеле е много добър с четката. Той се изявява като доста добър художник, има интересен поглед към изкуството, което е по-скоро абстрактно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My world. . @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on


В "Нетфликс" има още филми с него.

Мороне участва, макар не с главна роля, в краткия сериал (8 епизода), носещ заглавието "The Trial", където се превъплъщава в ролята на Клаудио.

Участва и в няколко епизода на "Медичите", в третия сезон, но сериите са толкова интересни, че за нула време ще стигнете до епизодите с участие на Мороне.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I believe i’m in Hell, therefore I am” Arthur Rimbaud . Pic. By my brother @raffaelecerracchio

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on