Мел Би разпродава благотворително имуществото си
Мел Би разпродава благотворително имуществото си / netinfo

Звездата от "Спайс гърлс" Мел Би ще разпродаде на аукцион вещите в дома си, включително ценно обзавеждане и предмети от ерата на нашумелия дамски бенд, след преместването й в САЩ, предаде Ройтерс. Мел Би, известна като "Страховитата Спайс", пуска за онлайн разпродажба ценните си вещи, за да набере средства за благотворителност в полза на деца и младежи, страдащи от рак.

Сред аксесоарите за продан са костюмите от неотдавнашното турне "Завръщането на Спайс Гърлс", палтото от видеото "Стоп" и запазената й марка облекла от изкуствена кожа, състоящи се от горна част на бикини и подходяща мини пола.

Вещите за разпродажба включват и облеклото, което Мел Би е носела по време на срещата на "спайските" с бившия лидер на ЮАР Нелсън Мандела. Мотоциклет, малък роял "Бекщайн", маса за хранене "MTV" също ще бъдат предложени на колекционерите на звездни вещи, както и кани и дори тостери.

Между 26 септември и 26 октомври на Интернет адрес http://www.melbsale.com/ желаещите да притежават на всяка цена късче от живота на своята любимка, могат да пробват късмета си.