Мария Илиева подготвя концерт с Варненска филхармония
Мария Илиева подготвя концерт с Варненска филхармония / netinfo
Мария Илиева ще зарадва варненската публика във високосния 29 февруари със специален концерт съвместно с Варненска филхармония, който ще се проведе под диригентството на Славил Димитров.

Певицата ще изпълни подбрани песни от своя най-нов албум „Идвам към теб”, както и емблематичните й хитове от едноименния албум „Лунен сън”, оркестрирани от маестро Димитров, също така и произведения от световния джаз и госпел репертоар.

Уникалната комбинация на поп музиката и симфоничното звучене на Варненската филхармония ще премине под темата „Една любовна вечер в операта”. Репертоарът включва едни от най-емблематичните за Мария Илиева песни (“Нищо”, “Идваш към мен”, “Лунен сън”, “Alright”, “Крадена любов”, “Минало”), както някои от вечните романтични джаз-стандарти (“Cry me a river”, “Killing me softly”, Can’t take my eyes of you”).

Специално за варненската публика е подготвена и още една изненада – оркестрови изпълнения от “Междузвездни войни” и откъс от “Уестсайдска история”. Изявата на Мария Илиева във Варна е вторият от поредицата концерти със симфонични оркестри.

Билетите за варненския концерт вече се продават на касата на Операта и онлайн на адрес www.bgbileti.com. Цените им са от 10, 12, 15 и 18 лв.