Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс / Gulliver/Getty Images
Но да не бързаме да ги съжалявме
Холивудското семейство Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс се пренесе в по-малка къща. Преди да започнете да се тревожите за двамата, става дума за пренасяне от луксозна къща с площ 1400 квадратни метра, в не по-малко лъскава вила с площ 1100 квадрата, пише списание Варайъти.

Катрин Зита-Джоунс с дълбока цепка и крещящо деколте в Лос Анджелис (СНИМКИ) Новото, "по-малко" имение в Ървингтън, щата Ню Йорк има осем спални и 10 бани. Все пак, по отношение на цената на имотите, Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс вече ще живеят в по-евтина къща.
 
Те продадоха досегашния си дом в пълния с богаташи окръг Уестчестър за 20,5 милиона долара, а са купили новата къща "само" за 4,5 милиона. Разстоянието между двата имота е около 30 километра. Актьорите са реализирали значителна печалба от продажбата на предишния имот, който купили за 11,25 милиона преди 5 години.

Огнената Катрин Зита-Джоунс сияе между децата си (СНИМКИ) Остава загадка и на кого са го продали, защото като купувач се явявала неизвестна компания, базирана в свръхлуксозния блок с апартаменти Шери-Нетерланд на Пето авеню в Манхатън. Новият дом на звездното семейство е само на 40 километра от Манхатън, разположен в имот от 50 декара, който предлага поляни и горички, през които минава дълга алея, водеща до основната къща.
 
Тя има седем камини и общо 11 зони на отоплени и климатизация. Гаражът е за четири автомобила, а само данъците на имота са около 13 хиляди долара месечно.

И още:

Катрин Зита-Джоунс показа снимка от първата си среща с Майкъл Дъглас (СНИМКА)

Семейство Дъглас на Алеята на славата: Кърк, Майкъл и Камерън и Катрин Зита-Джоунс (СНИМКИ)

Фенове се разгневиха заради Златния глобус на Майкъл Дъглас

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА