Племенницата на покойната лейди Даяна Спенсър - Кити Спенсър, се занимава с мода и е дефилирала и позирала с модели на много големи брандове. Тя е на 28 години, има благородническо потекло и поведение, което често предизвиква негативни коментари в кралския двор. Заради честите и любовни афери и работата и като модел, братовчедката на принцовете Уилям и Хари отдавна е заклеймена като доста "палава".

От миналата година името на дамата се свързва с това на 60-годишния моден магнат и милионер Майкъл Люис. Дълго време двамата се опитваха да пазят връзката си в тайна, но този месец бяха забелязани да се разхождат заедно хванати за ръце без да се крият от папараците. Явно са решили, че любовната им връзка е достатъчно сериозна.

Племенницата на принцеса Даяна наследи сините очи и чара на леля си (СНИМКИ)

Това не е първата връзка на лейди Кити Спенсър с доста по-възрастен от нея мъж. Предишният и любим бе 48-годишния строителен магнат Николо Баратиери с когото имаха четири годишна връзка, но той я напусна и започна да излиза с  53-годишната актриса и модел Лиз Хърли.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruby Red ♥️ @bulgariofficial #bulgariwildpop

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on


Сегашният и любим Майкъл Люис е разведен баща на три деца, състоянието му се оценява на 100 милиона долара. Отскоро двамата често отсядат в имението на Майкъл в централен Лондон, което се оценява на 25 милиона долара.

Запознайте се с Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Често оприличават Кити Спенсър с покойната Лейди Даяна – като визия и поведение. Със сигурност тази прилика е помогнала на госпожица Спенсър да изгради кариера в модните среди.

Даяна Кити
Gulliver/Getty Images


И още:

10 кралски сватби, изневери и разводи от последните 100 години

Топ 15 на най-обичаните кралски особи на Острова (СНИМКИ)

Най-красивите кралски особи (СНИМКИ)