Когато световна звезда коментира наша певица, то това се превръща незабавно в новина. Оказва се, че една от най-големите и влиятелни поп певици в света, е коментирала талантливата Рут Колева. Лейди Гага била силно впечатлена от гласа на Колева, която гради доста успешна кариера и извън пределите на България. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

За похвалата разказа самата Рут, която прекара доста време в САЩ. Певицата споделя, че се запознала с бащата на Лейди Гага Джо Джерманота. Звездният татко попада на концерт на Рут със Софийската филхармония.

Решил да ѝ пише, защото бил силно впечатлен от таланта на нашенката. Джо е собственик на легендарно заведение в Ню Йорк, където малко по-късно попада самата Рут, ставайки част от специалната програма, където е в компанията на номинирания за "Грами" басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена. Рут разказва, че таткото на Гага толкова харесал изпълнението ѝ, че показал клип на известната си дъщеря.
 

"Сред посетителите на всичките ми концерти беше и бащата на Лейди Гага. Показал ѝ е клипче на мое изпълнение и ми сподели какво му е отговорила тя - "Уау, невероятно!", споделя пред "България днес" Рут, която допълва, че е била изключително щастлива от този факт, защото самата тя е голям фен на Гага. 

Междувременно Рут се радва на успехи в САЩ, а последното ѝ парче "All the guys" бе завъртяно по MTV.