Лейди Гага
Лейди Гага / Gulliver/Getty Images
Лейди Гага присъства на церемонията по връчването на наградите на филмовите критици в Ню Йорк.

Лейди Гага изглеждаше зашеметяващо на церемонията по връчването на наградите на филмовата критика в Ню Йорк. Церемонията, на която се събират филмови критици от печатните медии, се проведе в TAO Downtown. 35-годишната актриса и певица предизвика вълнение с черната си рокля на Jason Wu, когато пристигна на фотосесията на събитието.

Лейди Гага
Gulliver/Getty Images

Американската звезда бе с прическа гладък кок и а като аксесоар към тоалета ѝ бе с диамантена гривна от Tiffany & Co и диамантени обеци във формата на звезди.

Лейди Гага
Gulliver/Getty Images

Лейди Гага, която спечели наградата за най-добра актриса за ролята си на Патриция Реджани в "Домът на Gucci", отдели време да раздава автографи и да позира с феновете, дошли да се срещнат с нея. След това тя е снимана с американския политик Ал Гор.

Лейди Гага и Ал Гор
Gulliver/Getty Images

Друга звезда, която мина по червения килим бе Маги Джиленхол. Тя беше придружена от съпруга си Питър Сарсгард. Режисьорката получи наградата за най-добър дебют на церемонията за филма си "Изгубената дъщеря" - психологическа драма по едноименния роман на Елена Феранте от 2006 г.
БГНЕС