Ридли Скот открехва вратите към бляскавия, но и покварен свят на иконичната модна империя
Този ноември номинираният за „Оскар“ именит режисьор Ридли Скот ще отвори вратите на "Домът на Gucci". Вдъхновен от шокиращата истинска история на империята зад италианската модна къща Gucci, филмът ще разкрие на зрителите какво означава да носиш това име, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт. Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край – убийство.

Домът на Gucci

Цялата фамилия вече се обяви срещу лентата и актьорския състав, като заявиха, че образите не са идентични и звездите не са подбрани така, че да приличат на истинските герои. Те нарекоха това "истински срам" и настояха, че случващото се в семейството е част от личния им живот, който не бива да стават публично достояние.

Домът на Gucci


В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

Лейди Гага: Забременях след изнасилване, години наред страдах

Домът на Gucci

Воден от цяло съзвездие изключителни актьорски таланти, сред които носителите на множество награди и номинации – Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и живата легенда Ал Пачино, "Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен, изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за най-първичните и низки човешки страсти и въжделения.
Режисьор на Домът на Gucci е Ридли Скот (Maрсианецът, Всичките пари на света, Последният дуел). Сценарият е дело на Беки Джонстън и Роберто Бентивеня, по романа The House Of Gucci на Сара Гей Фордън. Продуценти са Ридли Скот, Джанина Скот, Кевин Дж. Уолш и Марк Хъфам, а наред с Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Джеръми Айрънс и Ал Пачино, в ролите се включват още Джак Хюстън, Салма Хайек, Рийв Карни, Мехди Небоу, Маделина Диана Генеа и др.
 

Домът на Gucci


Патриция Гучи за Ал Пачино в ролята на дядо ѝ Алдо: Срамота, той изобщо не прилича на него

"Домът на Gucci" излиза по кината oт 26 ноември.