/ NOVA
Пет двойки се впуснаха в трасе с препятствия, за да тестват доверието си
С много комични ситуации и позитивни емоции тази вечер по NOVA стартира любовното приключение „Един за друг“. Първи в предизвикателството се впуснаха новите водещи – вечно усмихнатият Краси Радков и нежната му половинка Станислава Ганчева, които ще партнират на Емо Чолаков. За да вкусят от тръпката на състезанието и с неподправено чувство за хумор, двамата подложиха на тест доверието си в трасе с препятствия, в което Краси трябваше да направлява, а Стаси - да изпълнява. Освен, че дадоха официално начало на сезон 4 на романтичния риалити формат, дуото поднесе друга голяма изненада на новите участниците, влизайки под прикритие във вилата на любовта.

Нищо неподозираща за звездната си компания, първата двойка участници в новия сезон на „Един за друг“ се впусна в изпитанието с огромно желание за победа. Радина (33 г.) и Петър (37 г.) от София са заедно от 12 години. Първата им среща продължава 4 часа и още тогава двамата осъзнават, че са създадени един за друг. Любов и пътешествия свързват семейството влогъри, а Камбоджа, Индонезия и Бали са само част от екзотичните дестинации, които да посещавали. Ловците на красиви кадри по целия свят са скачали с парашут, с бънджи, пробвали са скакалци, влизали са в клетка с 200-килограмов тигър.

Отскоро Петър и Радина имат трети партньор в пътешествията – двугодишната им дъщеря Николета.

Един за друг
NOVA

Втори пред предизвикателството се изправиха Александрина (32 г.) и Феодор (32 г.) от Плевен. Двамата се запознават на първия учебен ден, когато са 15-годишни, но се събират едва преди 6 години. Именно огромната любов към Алекс е причината за физическата трансформация на мъжа й, който се мотивира и се променя, за да спечели сърцето на своята дама. Тежка диагноза за Феодор води до труден период за двойката броени месеци преди сватбата им, но с подкрепата на нежната си половинка, той успява да стъпи на крака. Стилистът от Плевен нарича своята избраница „моя сбъдната мечта“.

Един за друг
NOVA

Следващи по трасето късмета си пробваха млада двойка от Силистра. Габриела (23 г.) и Десислав (25 г.) са заедно от близо 3 години, но преди да се влюбят, дълго време са най-добри приятели. 23-годишното момиче решава да последва любовта и се мести във Варна, за да може нейната половинка да се развива професионално като програмист. Това е и най-големият компромис във връзката им, но двамата не съжаляват за избора си. Младите влюбени са сгодени и се надяват един ден да се върнат в родния град, където да създадат семейство. Десислав описва Габриела като „фурия“, а за нея той е „нейното всичко“.

Един за друг
NOVA

Изненадваща комбинация между много различни половинки е двойка номер четири – Надежда (41 г.) и Симеон (48 г.) от Хасково. Той е много мълчалив, а тя не спира да говори. Той е ветеринар, а тя – юрист. Заедно са от 8 години и въпреки различията в характерите, се допълват перфектно. Надежда мрази несправедливостта и се бори, за да постигне целите си. Семейството има 7-годишен син, а най-тежкият период, през който са минали, е неуспешният опит за второ дете.

Един за друг
NOVA

Последните участници, които се изправих пред изпитанието тази вечер, бяха Поля (31 г.) и Здравко (41 г.) от Варна. От колеги двамата се превръщат в двойка, а след това – в съпруг и съпруга. Две години след сватбата обаче Здравко осъзнава, че във връзката има непреодолим проблем и иска развод. Двамата решават да си дадат втори шанс и в момента живеят на семейни начала, но без брак. Поля и Здравко влизат във вилата на любовта със заявка да затвърдят чувствата си и да докажат, че са един за друг.

Един за друг
NOVA

В първия епизод най-бързо с предизвикателството се справиха Александрина и Феодор, които получиха специална привилегия – да направят разпределение коя двойка къде да се настани. Последни в класацията останаха Радина и Петър, за които ще има последствия, но какви? Колко нови двойки ще влязат и ще разкрият ли тайната мисия на Краси и Станислава, не пропускайте в следващия епизод на „Един за друг“ - утре вечер в 20.00 ч. Нови епизоди на романтичното риалити ще бъдат излъчвани в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.