Беатриче Боромео, Пиер Казираги, принцеса Каролина и Шарлот Казираги
Беатриче Боромео, Пиер Казираги, принцеса Каролина и Шарлот Казираги / Guliver/Getty Images
Княжество Монако е известно с блясъка си и елитът му определено беше стилен на Бала на розата, организиран ежегодно с благотворителна цел, съобщи в. "Мейл он сънди".

Вижте снимки от Бала на розата в Монако в галерията тук

Шарлот Казираги - 30-годишната дъщеря на принцеса Каролина, и Беатриче -  съпругата на брат ѝ, бяха много елегантни. Шарлот беше с черна рокля с флорални мотиви и голямо деколте, а Беатриче - в тъмносин тоалет с блестящи елементи. Беатриче, която роди на 28 февруари, изглеждаше съвсем свежа, без следа от безсънни нощи. Това е първата й поява до съпруга й Пиер след раждането на сина им.

Монако
Guliver/Getty Images

Синовете на принцеса Каролина Андреа и Пиер Казираги бяха също елегантни в традиционните смокинги.

Класираха най-елегантните млади кралски особи

Интериорът беше оформен от семейния приятел Карл Лагерфелд на тема виенски сецесион. Карл Лагерфелд беше кавалер на Принцеса Каролина, която беше в черно-бяла рокля с воали.

Монако
Guliver/Getty Images

Принцеса Шарлен и съпругът й принц Албер Втори обаче отсъстваха от бала. Принцеса Шарлен го пренебрегна за втора година. Съпругът й миналата година отиде на бала без нея.

Принц Албер и принцеса Шарлен представиха близнаците си (СНИМКИ)

Балът на розата е организиран за първи път от принцеса Грейс Монакска през 1954 г. От години негови домакини са принц Албер Втори и принцеса Каролина, като събраните средства са предназначени за фондацията "Принцеса Грейс". Билетите за него струват по 800 евро.
БТА