Тайните за коса на Лина Роскин от „Следвай ме“!
Тя е само на 24 години, а вече е една от любимите български модели с над 25 000 последователи в Instagram. Позната е на широката аудитория с ролята си на София в един от най-успешните уеб сериали „Следвай ме“, а освен това е известна и като най-дългокосата млада актриса със завидно красивата си, дълга над 70 сантиметра коса.

Тя е Лина Роскин и в новото видео на Natali’s Beauty разкрива своите малки тайни за красива и здрава коса, за ежедневните ритуали, с които я поддържа и споделя интересни факти за личния си живот.

Най-ефикасният трик за прекрасна коса на младата актриса е нанасянето на ябълков оцет при всяко измиване на косата за около 15 секунди, преди измиването с шампоан. Друга малка нейна тайна е и използването на спрей за разресване за бебета, който придава на косата мекота и бпясък.

Вижте момичето, което не е подстригвано от раждането си (ВИДЕО)

Лина споделя, че мие косата си не повече от 3 пъти седмично и не използва балсам, но понякога си прави маски с хума или яйце, зехтин и лимон.

Ключов фактор за здрава коса според нея е и рядкото използване на преса или маша, което често води до накъсване и изтощение на косъма.

Вижте още:

Руската Рапунцел не се е подстригвала от 13 години (СНИМКИ)

Запознайте се с жената, която не се е подстригвала от 35 години (СНИМКИ)

Съвременната Рапунцел е с коса до глезените и живее в Микронезия (ВИДЕО)

Китайската Рапунцел показа 3-метровата си коса (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук