Толкова сме свикнали с любимите си кралски двойки, че ни е трудно да си представим, че преди сватбата са имали и други връзки, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и някои от емблематичните бивши, които са излизали с членове на кралското семейство. Повечето от тях успяват да запазят приятелски отношения и след раздялата, като дори получават покани за кралска сватба.

Челси Дейви

Челси е смятана за първата сериозна любов на принц Хари. Двойката е заедно с прекъсвания в периода 2003-2010 г. Двамата поддържат добри отношения, като Челси е част от гостите на сватбата му с Меган. Тя завършва право, което практикува няколко години, а днес се развива като дизайнер на бижута.

принц Хари и Челси Дейви
Gulliver/Getty Images

Тревър Енгелсън

Може би най-важният бивш на Маркъл е бившият ѝ съпруг Тревър Енгелсън. Двамата се запознават през 2004 г. и излизат повече от седем години преди да се оженят в Ямайка през 2011 г. Двойката се разделя само две години след това. Холивудският продуцент се жени повторно, като сватбата е само няколко дни след раждането на кралския наследник Арчи Харисън.

Бившият съпруг на Меган Маркъл се ожени (СНИМКИ)

Оливиа Хънт

Връзката на Оливия и принц Уилям може и да не е най-сериозната, но е изключително значима – тя е последната му официална приятелка, преди да се запознае с Кейт Мидълтън. Двамата излизат заедно, когато принцът се запознава с херцогинята на благотворително модно шоу. Двойката се разделя приятелски, а през 2015 г. Хънт се омъжва за Никълъс Уилкинсън, един от най-големите съдии във Великобритания. Тя получава и покана за кралската сватба на Кейт и Уилям.

Уилъм Маркс

Първата „голяма любов“ на Кейт Мидълтън е Уилъм Мъркъс.  Двамата се срещат, докато учат в колежа в Марлборо. Няма информация защо се разделят, но остават в добри отношения. През 2014 г. репортерът на CNBC се жени за италианската телевизионна водеща Йохана Бота в Италия. Въпреки че Мидълтън не присъства на сватбата му, Маркс е единствения приятел на херцогинята от колежа, който присъства на кралската сватба.

Лейди Сара Маккоркодейл

Преди принц Чарлз да се ожени за Даяна, той излиза с по-голямата ѝ сестра Сара. Връзката им не продължава дълго, но двамата остават приятели. Сара запознава сестра си с Чарлз и им дава благословията си. През 1980 г. тя се омъжва за  Нийл Едмънд Маккоркодейл, с когото имат три деца. Днес Сара управлява фонда на Даяна. 

Лейди Сара Маккоркодейл
Gulliver/Getty Images

Андрю Паркър Боулс

Преди да стане херцогинята на Корнуол, Камила Паркър Боулс е омъжена за Андрю, военен с много връзки с кралската фамилия. Двамата се запознават на дебютантско парти през 1965 г., срещат се седем години преди да се оженят Заедно имат две деца - Томас и Лора. През 1996 г. двойката се развежда, а малко след раздялата Андрю се жени за градинския дизайнер Розмари Дикинсън. Бившата двойка остават приятели през годините и се радват на своите пет внука.

Андрю Паркър Боулс и Камила
Gulliver/Getty Images