/ Gettyimages
Предстоящата сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл е една от най-горещите теми през последните месеци в светските среди.

Принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Бъдещата булка е обект на огромен интерес – тонове мастило се изписа за семейните й отношения, за първия й брак, за кариерата и очакванията към нея.

Повод за гордост или обикновен уикенд е кралската сватба за британците?

Покрай всички догадки за булчинската рокля на Меган, мнозина забравиха, че в близкото минало друга актриса бе сочена за избраница на принца.

Кресида Бонас
Gettyimages

Става дума за Кресида Бонас. 29-годишната блондинка имаше връзка с Хари в продължение на две години. Красавицата, която се изявява и като модел, почти бе изоставила кариерата си по време на връзката си.

Кресида Бонас
Gettyimages


Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Това провокира слуховете, че ще мине под венчилото с принц Хари. Тогава медиите твърдяха, че сватба ще бъде организирана съвсем скоро, защото кралицата държала внукът й да се ожени преди да навърши 30 години.

Кресида Бонас
Gettyimages

Двамата обаче се разделиха през 2014 г. Медиите тогава цитираха източници, близки до двойката, че Кресида не можела да се примири с това, че всички следят под лупа всяко нейно действие.

Вижте още снимки на бившата приятелка на принц Хари

Някои таблоиди твърдят, че тя ще бъде сред гостите на сватбата на принц Хари и Меган Макръл.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук