Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)
Жените, които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

След раздялата си с актрисата Кресида Бонас през 2014 г., принц Хари неведнъж е казвал, че има желание да се задоми, но е много трудно да намери партньорка, която да е "готова да го приеме".

Принц Хари породи слухове за тайна връзка с холивудска звезда (СНИМКИ)

И Кресида, и предишната сериозна приятелка на Хари - Челси Дейви, признаха, че не са успели да се справят с предизвикателството да бъдат постоянно под светлината на прожекторите и не са искали да стават част от кралското семейство.

Насаме принц Хари не нарича баба си Ваше Величество (СНИМКИ)

"Често искрените жени, които го обичат заради самия него, не искат да живеят през следващите 50 години в аквариума със златни рибки, каквото е кралското семейство", твърди анонимен източник, близък до принца. "Трябва да си много специално момиче, за да искаш да бъдеш принцеса".

Принц Хари иска деца, но още не е намерил подходящата жена

Във връзка със слуховете около отношенията между принц Хари и актрисата Меган Маркъл, които нееднократно бяха засичани заедно напоследък, в. "Дейли експрес", цитиран от БТА, направи преглед на дамите на сърцето на младия ерген.

Принц Хари е най-желаният ерген в света

Челси Дейви

Жените които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)
netinfo
Често определяна като "любовта на живота му", родената в Зимбабве адвокатка Челси Дейви е една от най-сериозните партньорки на принц Хари. Двойката се събираше и разделяше многократно до окончателния си разрив през 2011 г.

Кресида Бонас

Жените които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)
netinfo
Кресида Бонас, следващата сериозна жена до Хари, почти бе изоставила кариерата си по време на връзката си с принца. Но когато лицето й започна да се появява по кориците на клюкарските списания, тя не успя да издържи на напрежението и се раздели с чаровния член на кралското семейство.

Вижте повече за раздялата тук

Слухове за Ели Голдинг и още...

Жените които откраднаха сърцето на принц Хари (СНИМКИ)
netinfo
С принц Хари са били свързвани и имената на водещата Натали Пинкам, поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, модела Каси Съмнър, телевизионната водеща Каролайн Флак, модела Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел.

Принц Хари и Ели Голдинг породиха слухове за тайна връзка (СНИМКИ)