Принц Хари иска деца, но още не е намерил подходящата жена
Принц Хари иска деца, но още не е намерил подходящата жена / Guliver/Getty Images

Британският принц Хари - един от най-желаните ергени в света, призна, че иска деца, но още не е намерил подходящ човек, с когото "да сподели напрежението", съобщи Ройтерс.

СНИМКИ: Принц Хари сред най-сексапилните ергени в света

Принц Хари е на 30 години. След раждането на второто дете на принц Уилям - принцеса Шарлот, той слезе на пето място в линията за наследяване на престола. Принц Хари обаче призна, че децата на брат му го карат да иска да има свое собствено семейство.

"Разбира се, че бих се радвал веднага да имам деца, но има процес, през който човек трябва да премине", каза съвсем спокойно принц Хари в интервю пред телевизия "Скай". „Мисля, че сега и сам съм добре. Ще бъде прекрасно да има някой до мен, който да споделя напрежението. Но, нали знаете, времето върви и каквото има да се случва, ще стане".

Любовният живот на принц Хари, както и на цялото кралско семейство, винаги е привличал силно медиите. Общоизвестна е връзката му с Челси Дейви, която продължи с прекъсвания пет години.

През 2014 г. принцът се раздели с Кресида Бонас след двегодишна връзка.

Принц Хари, който е капитан от британската армия, е на посещение в Нова Зеландия, след като приключи едномесечна командировка в Австралия.

Снимки от посещението на принц Хари в Нова Зеландия вижте тук

Той каза, че е пропуснал какво е писано за раждането на племенницата му, но Уилям му е изпратил снимки.

"С такова нетърпение очаквам да я видя и да я взема на ръце. Тя закъсня малко, затова я изпуснах", каза той.

Всичко за принцеса Шарлот, племенницата на принц Хари, четете тук

Принц Хари обяви през март, че ще напусне армията през юни, като каза, че е на кръстопът. Той обясни пред телевизия "Скай", че повечето, влезли в армията заедно с него, вече са се уволнили, а след като кралските му задължения се увеличат, вече няма да има време за армията.

Едновременно с това принц Хари заяви, че и той, и Уилям биха искали "да работят срещу заплата, да работят с нормални хора, за да останат здравомислещи, да продължат да функционират", както и за да "бъдат вземани насериозно".

Източник: БТА