Меган Маркъл
Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл постави в светлината на прожекторите семейна драма, сякаш извадена от сапунена опера.

Учителка на Меган Маркъл: Принц Хари не знае какъв късмет е извадил
 
Полубрат и сестра, които нямат нищо хубаво за казване по адрес на бъдещата булка, прекрасна майка и татко със здравословни проблеми - драматизъм, достоен за сценарий за телевизионен сериал от поне стотина епизода. А развръзката се очаква на 19 май…
 
Началото на една любов

Принц Хари и Меган Маркъл не са най-типичната двойка за британския кралски двор
Принц Хари и Меган Маркъл не са най-типичната двойка за британския кралски двор Gulliver/Getty Images

Когато принцът нежно държи ръката на любимата си (СНИМКИ)

Той е принц, тя – актриса. Любовта им не е типична за британския кралски двор, но е одобрена от кралицата. Следват годеж, интервюта, снимки, развълнувани почитатели…

Принц Хари за Меган Маркъл: Дори коргитата на баба веднага се влюбиха в нея (ВИДЕО)

Всичко изглежда перфектно, докато в картинката не се появяват роднините на бъдещата булка, по-точно нейните полубрат и сестра от предишния брака на баща ѝ. Томас Маркъл-младши и Саманта Грант сътвориха истинска медийна сензация с груби изказвания и коментари за по-малката си полусестра. 
 
Полусестрата Саманта
„Меган е себична интересчийка, която страда от нарцисизъм“, бяха първите думи на полусестрата на Меган Маркъл.

Сестрата на Меган Маркъл не таи топли чувства към нея
 
Още преди годежа Саманта Грант заяви, че Меган е "социална катерачка", израснала с телевизионни репортажи за принцовете Уилям и Хари. „Просто искам да предупреди кралското семейство с каква жена си има работа“, допълни тя.
 
Последваха още изказвания, че Меган Маркъл е ужасен човек, оставил семейството си за пари и слава.
 
Полубратът Томас-младши 
Той пък написа отворено писмо, в което предупреждава принц Хари да отмени сватбата. И описва Меган като "повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях цялото кралско семейство". Предстоящия брак Томас Маркъл-младши нарича "най-голямата грешка в историята на кралските сватби".

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата
 
"Объркан съм защо не виждате истинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под средното ниво остарява. Що за човек използва баща си, докато той банкрутира, а след това го забравя в Мексико, разорен заради преобладаващо нейни дългове", пише в писмото Томас Маркъл-младши.
След тежките думи полубратът на Меган написа второ писмо, в което се извинява и изразява надежда "в последния момент" да получи покана за сватбата ѝ с принц Хари на 19 май.

Братът на Меган Маркъл: Нарани чувствата ми, като не ме покани на сватбата
 
"Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на фамилията. Ние обаче все още сме семейство. С всички тези спомени да те гледаме как порастваш е болезнено, че ни забравяш. Това, че не ме покани на сватбата, накърни чувствата ми", пише Томас Маркъл-младши, обръщайки се към своята полусестра с галеното име "Мег".
 
Таткото Томас Маркъл
Дни преди церемонията Томас Маркъл претърпя сърдечна операция, която стана причина 73-годишният мъж да не може да присъства на сватбата на дъщеря си.

Меган Маркъл: Баща ми няма да присъства на сватбата

В началото на май таткото на Меган получи важна роля в сватбената церемония – той трябваше да отведе дъщеря си до олтара.

Впоследствие обаче се разрази скандал с папаршки снимки, на които той се съгласил срещу 100 000 долара. Заради създалата се ситуация Томас Маркъл реши да се откаже от участието си в церемонията, като посочи, че не иска повече да „излага и притеснява“ дъщеря си. 
Кой ще отведе Меган Маркъл до олтара?

По-късно татко Маркъл отново промени мнението си, заявявайки, че ако лекарите му позволят, той ще отведе Меган до олтара. Сърдечната операция обаче направи пътуването му до Лондон невъзможно.
 
Майката Дория
Майката на Меган е на 61 години. Тя е йога преподавател и социален работник. Меган Маркъл я описва като „невероятен човек и най-добра приятелка“.

Родителите на Меган Маркъл получиха важна роля в кралската сватба
 
Дория Рагланд срещнала бащата на Меган, докато била гримьорка в телевизията. Участвала е в Лосанджелиския маратон през 2017 година.

Меган Маркъл
Меган Маркъл е донякъде изненадващо попълнение за британското кралско семейство Gulliver/Getty Images

Най-после Меган коментира
 
От двореца Кенсингтън не дълго не коментираха темата за семейството на бъдещата булка. "Това е много личен момент за г-ца Маркъл в дните преди сватбата”, съобщиха от двореца. „Тя и принц Хари отново молят за разбиране и уважение към г-н Маркъл в тази трудна ситуация".

10 кралски сватби, изневери и разводи от последните 100 години

Два дни преди сватбата канцеларията на двореца Кенсингтън публикува официално изявление от името на Меган Маркъл:

"За съжаление баща ми няма да присъства на нашата сватба", пише в официалното изявление. "Винаги ме е било грижа за  него и се надявам, че той ще има възможността да се съсредоточи върху здравето си. Благодаря на всички за щедрата подкрепа, която получихме! С Хари нямаме търпение да споделим с вас нашия специален ден".
33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък на 19 май. Размяната на обети ще бъде извършена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна церемония ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор. Принц Хари, който е шести поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари", оповестиха годежа си през ноември 2017 година.

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук