Меган Маркъл
Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Бащата на бъдещата булка Меган Маркъл отказа да участва в сватбената церемония на 19 май.
 
Томас Маркъл трябваше да отведе Меган Маркъл до олтара, а преди това да се срещне с кралицата, съпруга ѝ и други членове на кралското семейство.

Родителите на Меган Маркъл получиха важна роля в кралската сватба
 
Таткото на годеницата на принц Хари заяви пред TMZ, че няма да пътува до Великобритания, за да не излага и притеснява дъщеря си.
Изказването му идва след негативните реакции на поканата му към фотографи да го снимат как се готви за сватбата срещу повече от 100 000 щатски долара.

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата
 
Действията си Томас Маркъл обясни с това, че през последните години папараците неведнъж са го снимали в неспретнат вид. Затова се съгласил да го снимат – той просто искал да "поправи" имиджа си, но вместо това е излязъл "глупав и смешен".
Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща ѝ са нейна идея. Самата Меган не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата. 

Сестрата на Меган Маркъл не таи топли чувства към нея

Братът на Меган Маркъл: Нарани чувствата ми, като не ме покани на сватбата

Томас Маркъл каза още пред TMZ, че миналата седмица е претърпял инфаркт, но не се е задържал в болница, за да може да отиде на сватбата. 
По-късно Томас Маркъл публикува изявление, в което обещава, че ще отиде на сватбата на дъщеря си, ако лекарите му позволят пътуването до Лондон.

В края на краищата той претърпя сърдечна операция, което прави невъзможно присъствието му на церемонията. TMZ уточнява, че лекарите са имплантирали три стента в кръвоносните съдове на Томас Маркъл.
"Чувствам се добре“, увери той. „Възстановяването ще отнеме много време. Ще остана още няколко дни в болница. Забранено ми е да се вълнувам".

Сайтът TMZ предполага, че ключовата роля да заведе булката до олтара може да бъде поета от Дория Рагланд - майката на Меган. Има предположения, че принц Чарлз или принц Уилям, който е кум на сватбата, също могат да поемат ролята. Това може да стори и приятел на принц Хари и Меган Маркъл.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл Guliver/Getty Images

След разразилата се медийна буря принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение. Безпрецедентно изявление на двореца Кенсингтън за "тази трудна ситуация" обаче не потвърди новината, която беше разпространена от TMZ.

Учителка на Меган Маркъл: Принц Хари не знае какъв късмет е извадил
 
"Това е много личен момент за г-ца Маркъл в дните преди сватбата”, съобщават от двореца Кенсингтън. „Тя и принц Хари отново молят за разбиране и уважение към г-н Маркъл в тази трудна ситуация".
Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА, БГНЕС