/ Guliver/Getty Images
До сватбата на принц Хари и Меган Маркъл остават само две седмици. Докато тече трескавата подготовка, говорител на британското кралско семейство разкри още подробности от сватбената церемония. От информацията става ясно, че двойката продължава да нарушава традициите.
 

ГАЛЕРИЯ: Кралската сватба като фабрика за сувенири
 

Gulliver/Getty Images


Без целувка на балкона
 
Меган и Хари нямат намерение да позират заедно на балкона, както го направиха Кейт Мидълтън и принц Уилям на своята сватба. Вместо това Меган и Хари ще седнат в каретата и от нея ще поздравят британци по пътя за Фрогмор хаус, където ще се състои приема за гостите.
 
Традицията повелява: Меган Маркъл може да заеме тиара от колекцията на кралицата
 

Guliver/Getty Images


Меденият месец се отлага
 
Също така стана известно, че двойката няма да отиде веднага след сватбата на романтично пътешествие. Седмица след венчавката Меган и Хари имат планирано официално мероприятие.
 
"Двойката ще има меден месец, но не веднага", заяви говорителят на Кенсингтънския дворец Джейсън Кнауф. Не отдавна стана ясно, че принцът и неговата избраница искат да прекарат медения си месец в Африка.

Меган Маркъл вече се вписва в кралското семейство (СНИМКИ/ВИДЕО)

Gulliver/Getty Images

 
Без шаферки
 
Принц Уилям ще стане кум на съпруга, а Меган се отказа от шаферки, макар че журналистите прогнозираха, че тази роля ще изиграят много от известните приятелки на булката.
 
"Тя има много сплотен и близък кръг от приятели. По тази причина не иска да избира някой от тях. Всичките й приятелки й помогнаха за сватбата и ще бъдат до нея в този важен момент. Меган е много благодарна за тяхната подкрепа", каза Джейсън Кнауф.

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата
 

Gulliver/Getty Images


В близкия кръг от приятелки на Маркъл влизат стилистката Джесика Малроуни, актрисите Линдзи Рот и Приянка Чопра, дизайнерът Миша Нону.

На сватбата на принц Уилям и Кейт шаферка беше сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън.
 
Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл можете да откриете тук
БГНЕС