Кога е най-доброто време за секс в горещините
Кога е най-доброто време за секс в горещините / снимка: Impact Press Group

Летните жеги могат значително да намалят желанието за секс, но някои идеи на американски сексолози ще ви помогнат още повече да се разгорещите, въпреки живака на термометъра през лятото.

След поредица от експерименти сексолозите стигнали до няколко извода. Един от тях е, че най-доброто време за секс през юли или август, когато е най-горещо, е между 7.30 и 8.00 ч. сутринта.

Американски специалисти открили още, че кафето стимулира мъжкото либидо. В изследването участвали 120 мъже на възраст между 26 и 47 години, които имали проблеми със секса в горещите дни.

Около 150 милилитра студена кофеинова напитка в следобедните часове или сутрин ще "събудят" звяра във вашия партньор, предава БГНЕС. Охладеното кафе засилва сексуалното желание при 67% от мъжете. 13 на сто признават, че сексът продължавал над 10 минути, за разлика от преди - не повече от 1-2 минути.

Турското кафе най-много засилва желанието за секс, като експерти препоръчват да си го правите вечер и да го оставяте на студено в хладилника цялата нощ. Ефектът на 150 мл от него на сутринта ще надмине очакванията ви.