Кели Роуланд беше едно от големите имена на музиката от началото на века и  една от хитовото трио Destiny's Child. Именно там изгря и звездата на Бионсе.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Australia, it's time! #TheVoiceAU starts NOW on @channel9!

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on


Почти 10 години след разпада на триото Кели Роуланд говори за начина, по който се е чувствала тогава. Оказва се, че тя е страдала заради начина, по който е сравнявана с останалите момичета и в частност с Бионсе. Това се случи по време на епизод на "Гласът на Австралия", когато говори с участник в музикалното шоу. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me & My Scuba Guy! ❤️

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on


"Знам това чувство. Можеш ли да си представиш какво е да си в група с Бионсе", коментира тя и допълни, че се е измъчвала психически, сравнявайки се с колежката си. "Не можех да нося някоя рокля, защото щяха да напишат, че се обличам като нея. Не мога да запиша песен, защото ще кажат, че звучи като нейна. Винаги за всичко ни сравняваха", оплака се Роуланд.
 
"Не мога да кажа, че не ми е правило впечатление или не съм се притеснявала. Беше цяло десетилетие, в което се тормозех сама себе си. Чувствах се не на мястото си", разказа певицата.
 
Кели Роуланд, Бионсе и Мишел Уилямс обявиха, че оставят групата си в миналото през 2002 г., като заявиха, че ще се фокусират върху соловите си кариери.

Официалният край на Destiny's Child беше през 2006 г. Оттогава насам триото се е събирало за някои концерти.