Хари и Меган
Хари и Меган / Gulliver/Getty Images
Наскоро официален представител на херцозите на Съсекс съобщи, че те официално са се преместили в Санта Барбара, Калифорния. По информация на „Daily Mail“ в имението има девет спални и 16 бани, а цената на имота, който включвал и немалко земя, е 14,6 млн. долара. Припомняме ви, че през последните 16 месеца принц Хари и Меган Маркъл смениха четири къщи, но по информация на списание „Hello” двамата са намерили идеалното място за отглеждане на сина им Арчи.

Източник на списание „Hello“ споделя: „През последните няколко месеца те се местиха постоянно. Този нов дом е много важен за тях. Всичко започва да се нарежда“.

Нов живот за принц Хари и Меган в Санта Барбара

Говорител на туристическа агенция допълва:

„Една от причините известните личности да избират Санта Барбара е, че местните жители са свикнали с тях. Тук те се чувстват като обикновени хора, които могат да се разхождат по улиците, без да ги снимат. Много от къщите тук са обградени от високи огради, така че звездите могат да запазят личното си пространство“.
 

Според говорителят сред нещата, които привличат популярните личности в този град са още изкуството, културата, храната, вината и красивия крайбрежен пейзаж.

Хари и Меган са щастливи с новия си живот - на път ли е второ дете?

В Санта Барбара се намират и няколко от най-добрите частни училища, в които някой ден Арчи може да учи.