/ NOVA
Бивши бойци от най-мащабния риалити формат излизат на кулинарната Арена
Втората седмица от морското приключение на „Черешката на тортата“ на територията на Дивия Север продължава с готвене на открито, но този път на новите локации на „Игри на волята“. Зрителите на най-атрактивното кулинарно предаване в българския ефир ще имат привилегията да видят в аванс пет от ключовите места, на които се помещават участниците в шестия сезон на риалити формата.

Илиян
NOVA

В компанията на любимите водещи Ралица и Димо, Виолета Стайкова, Виктория Пенелова, Цвети Станева, Илиян Цветков и сребърния финалист Момчил Василев ще преживеят отново емоцията на Арената, въоръжени с практични рецепти за бързи ястия.

Виктория Пенелова
NOVA

Бившите участници в „Игри на волята“ ще готвят на „Брегa на отчаянието“ и „Блатото“, където условията са тежко изпитание. Зрителите ще имат възможността да видят първи и чисто новия „Съвет“, където ще се решават съдбите на племената.

Виолета Стайков
NOVA

Между кулинарните си занимания, Виолета, Виктория, Цвети, Илиян и Момчил ще тестват състезателния си дух на една от новите арени, но „Черешката на тортата“ ще бъде най-грандиозната и зрелищна сред тях – MAD MAX. Необятни 22 декара предизвикателства, невиждани досега в българския телевизионен ефир, разположени върху територията на бивш водоем, ще очакват новите племена. Съоръженията са толкова трудни и опасни за преодоляване, че за първи път в историята на формата ще се наложи използването на осигуровки, направени от специален екип алпинисти. А продуцентът на най-мащабния риалити формат в България Витомир Саръиванов ще побърза да уточни, че ако „Брегът на отчаянието“ и „Блатото“ изглеждат по-лоши от „Дивата река“ и „Чистилището“ в миналия сезон, то зрителите и новите участници трябва да се подготвят и за още по-сурова територия от тях.

Момчил
NOVA

Виолета, Виктория, Цвети, Илиян и Момчил ще бъдат поставени в необичайна ситуация – да мерят сили не на бойното поле, а в кухнята на полеви условия. Търпението и волята им ще изпитват не Ралица и Димо, а местните насекоми, които ще бъдат постоянният шести гост около масата всяка вечер.

Цвети
NOVA

Макар и в ролята на „туристи“, Виолета, Виктория, Цвети, Илиян и Момчил ще усетят от първа ръка тежките условия на Дуранкулак, където ще оцеляват героите от шестия сезон на „Игри на волята“. Домакините на „Черешката на тортата“ ще си припомнят незабравими моменти от състезанията край морето – някои добри, други истински кошмарни изживявания. Дали ще продължат да бъдат опоненти помежду си, както в битките, или ще влязат в неочаквана коалиция, предстои да разберем от епизодите на кулинарното предаване от 9-и до 13-и септември.

Потопете се в кулинарната магия на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.