Как Big Brother промени живота на Лео, Миро, Нед и Здравко
Как Big Brother промени живота на Лео, Миро, Нед и Здравко / Нова тв

Big Brother е институция! За зрителите, които си „сверяват часовника" по началния час  на предаването, но най-вече за участниците,  които продължават да определят престоя си  в Къщата като „най-силната емоция" много след излизането от нея.

Кои са най-запомнящите се моменти в историята на Big Brother (ВИДЕО)

Четирима екс съквартиранти, които са толкова пристрастени към приключението  Big Brother,  че са прекрачвали прага на Къщата по два пъти, разказват как Големият брат е променил живота им и какво очакват от 5-ия сезон на най-чакания риалити формат в България.

СНИМКИ: Припомнете си звездните участници в Big Brother All Stars 2014

СНИМКИ: Звездните съквартиранти в Къщата на VIP Brother 2014

Здравко Василев влезе в историята на предаването като първия победител.  Когато прекрачва прага на Къщата, той, както и останалите 17 съквартиранти, не подозира, че стотиците камери ще превърнат  неизвестния младеж от Приморско в пораснал мъж, готов да бъде глава на семейство, кандидат за кмет и победител не само в шоуто, но и в собствения си живот. "Big Brother ме направи победител - буквално и преносно. Научих много неща за живота и себе си и най-вече за необходимостта да поемаш отговорност за собствените си действия. Помня всеки един ден от престоя си в Къщата по часове, независимо че са минали вече 11 години.  За мен Big Brother е не само приключението на живота ми, но и повратна точка в него", споделя Здравко.

Всички, които са гледали шоуто, помнят Нед.  Найден Найденов очарова зрителите с онази смесица от момчешка глупост, мъжкарско поведение и чувство за хумор , които  го превръщат в Играч не само в предаването, но и в живота. "Благодарение на шоуто ми се случиха неща, за които дори не съм мечтал преди това. Докато не влязох в Къщата не знаех, че мога да бъда от другата страна на екрана, а пък се оказа, че ставам за телевизионен водещ", споделя Нед, който след излизането от Къщата реализира няколко успешни телевизионни проекта. В момента е на друг етап от живота си. "Пораснах като че ли и се занимавам с бизнес, но твърдо смятам, че пак благодарение на Big Brother съм успешен и в тази сфера. Големият брат е Голям учител, научава те да познаваш и разбираш себе си, а това е безценно  знание".

Мирослав Атанасов е победител във второто издание на Big Brother през 2005 година. Признава, че славата, която му донесе предаването му се отразява добре и не се е главозамаял от нея дори за минута. Към днешна дата Миро е собственик на две заведения в София, защото както той казва "Големият брат ти дава криле и замах. Искаш да покориш света след като излезеш от Къщата".  Според него перфектният участник в Big Brother е този, който е себе си, положителен, забавен, стоящ настрани от конфликти, но отстояващ мнението си.

Зрителите запомниха Лео Бианки като широката усмивка на Big Brother. Той, както и останалите трима, е прекрачвал прага на най-известната Къща повече от веднъж, като и двата пъти е завършвал на почетното второ място . Нарича Big Brother „най-големият трамплин в живота ми".  "След  Къщата бъдещето ми доби ясни очертания - престоят там ми показа точно какво искам и че никой не може да го постигне вместо мен.". В момента усмихнатият италианец е собственик на верига ресторанти в София, занимава се с музика и  е  любим радио и телевизионен водещ.  " Ако не беше Big Brother нищо от това нямаше да се случи и аз отдавна щях да  съм напуснал България", споделя Лео.

Сега всеки има възможност да изживее приключението на живота си и  да стане част от историята на най-великия риалити формат в България, като  попълни анкетата на Big Brother. За актуални новини около предаването следете страницата ни във Facebook.