Кайли ни пее тази вечер, показва грандиозно шоу
Кайли ни пее тази вечер, показва грандиозно шоу / netinfo

Една от най-известните поп диви на всички времена Кайли Миноуг ще пее тази вечер пред българска публика. Концертът й е на столичния стадион „Локомотив”. Шоуто на Кайли е част от европейското й турне, което започна в началото на май в Париж и ще продължи до 4 август. Това е първото турне на австралийката, след като тя се възстанови от коварната болест рак на гърдата.

Огромна сцена с атрактивни декори и големи екрани встрани, танци, ослепителни костюми, невероятни светлинни ефекти предлага шоуто на Кайли Миноуг, с което тя пътува из цяла Европа.

И по време на концерта си в София Кайли ще пее предимно стари хитове, но ще представи и песни от най-новия си албум „Х”. Не е изключено певицата да реши да се пробва и с някоя българска песен, за да изненада феновете си тук. Говори се, че сред възможните варианти са или „Назад, назад, моме Калино” или „Хубава си, моя горо”.

Специално за Кайли Миноуг на стадион „Локомотив” е изграден мини град от над 20 шатри. В една от тях е гримьорната на звездата, в друга са всичките й костюми за шоуто, трета е обзаведена като ресторант, четвърта е пригодена за почивка. Жан-Пол Готие е дизайнерът на дрехите за това турне на Кайли. 15 готвачи пътуват навсякъде със звездата, за да й приготвят френски ястия.

По време на гостуването си в София Кайли Миноуг ще бъде придружена от своите родители Каръл и Рон. Те са с дъщеря си във всичките градове, включени в турнето й. Първоначално имаше слухове, че у нас Кайли може да дойде и с приятеля си - актьора Оливие Мартинес, но по-късно звездата опроверга информациите, че двамата все още са заедно.

Засилени ще бъдат мерките за сигурност около стадион „Локомотив”. 300 полицаи ще се грижат за спокойствието на феновете по време на концерта на Кайли Миноуг. Открита е и спешна телефонна линия, в случай на някакъв проблем. Номерът е 0898779000.