Участниците се преобразяват в първи образ по свой избор тази вечер от 20:00ч.
Юлиан Вергов ще заеме третото кресло в звездното жури на „Като две капки вода“. След като присъства в ролята на гост в миналогодишното издание, тази година популярният актьор се присъединява към Хилда и Фънки за 13 забавни и изпълнени с емоции лайфа.

„Толкова го харесах миналата година, че оттогава му звъня с поканата да бъде жури в новия сезон. Не знаех, че е фен на шоуто – по време на един от лайфовете разбрах, че е в публиката. Оказа се, че е взел покана, за да гледа шоуто на живо. Каза ми, че много се забавлява и следи „Като две капки вода“ редовно – сигурен съм, че и публиката ще се забавлява в негово присъствие“, разказа в „Здравей, България“ продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

„Както има забавление, така има и огромен труд зад сцената. Всичко се случва за секунди и това е благодарение на професионализма на екипа. Важното е, че всичко изглежда с лекота! Виждаш как артистите се променят по време на шоуто и разкриват нови таланти. Ще бъда „балансьорът“ в журито“, пошегува се Юлиан Вергов. С чувство за хумор, актьорът допълни,че гледайки промото на сезона със състарените водещи, може би е време да отпочинат на журиращите места, а той и Фънки да оглавят сцената като водещи.

Продуцентът на шоуто на свой ред допълни, че „Като две капки вода“ е място за артисти, готови истински да забавляват зрителите. „Впечатлявам се от професионализма на хората – ако не вземеш на сериозно нещата, няма как да се получи. За първи път тази година участниците ще имат възможност да изберат сами своя образ. От този експеримент ще разберем дали искат да започнат с лек образ или са готови да рискуват“, допълни той.

Тази вечер за първи път на сцената на „Като две капки вода“ ще застанат деветте участника, сред които: Фики, DARA, Димитър Маринов, GALIA, Луна, Маги Джанаварова, Тото и двамата, избрани от зрителите чрез онлайн гласуване Антоан и Георги.

Не пропускайте старта на осми сезон на „Като две капки вода“ довечера от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.