/ NOVA
За първи път в историята на шоуто участниците ще изберат своя образ за първия лайв
Димитър Маринов е деветият участник, който ще влезе в новия сезон на „Като две капки вода“.

Galia и Тото се включват в звездния каст на „Като две капки вода“

„Димитър отказа няколко проекта, за да бъде тук с нас. Сигурен съм, че българите ще оценят именно факта, че загърби други ангажименти, заради тях и най-важното - да знаят колко готини са всички те“, разкри Маги Халваджиян. В присъствието на GALIA и холивудския актьор, продуцентът на шоуто съобщи още една новина: тази година участниците за първи път ще имат възможност да изберат своя образ за първия лайв – дали ще излязат от зоната на комфорт или ще се придържат към познатото амплоа, зрителите ще разберат в понеделник вечер то 20:00 ч. по NOVA.

NOVA

„Миналата година имах възможност да бъда журито на „Като две капки вода“ – удоволствието и емоцията, които преживях през тези няколко часа, са достойни на вълнението от Оскарите. Щастлив съм, че ще бъда част от всичко това“, сподели Димитър Маринов.

Фики и DARA на сцената на „Като две капки вода“

Силни емоции предизвика и появата на GALIA – нежната половинка от дует КариZма. По време на събитието певицата загатна детайли от предстоящото си участие в шоуто: „На професионалния чар на Маги Халваджиян никой не може да устой! Може да кажем, че това е завръщане – като GALIA или като някой от образите. Кастът е изключително интересен – винаги има комбинация от представители на шоу бизнеса. Моят близък приятел Ненчо Балабанов ми каза: „Това нещо ще ти се случи само веднъж – кога иначе би могла да бъдеш Мадона или Фреди Меркюри. Като победител в шоуто ми каза, че това е най-хубавото нещо, което му се е случило“, сподели GALIA.

NOVA

В понеделник вечер деветте участника ще направят своята първа поява на сцената на „Като две капки вода“, изправяйки се пред предизвикателството на имитацията и световните звезди. 

Маги Джанаварова и Луна забравят за зоната на комфорт с „Като две капки вода“ 

Следете Facebook страницата на предаванетоОфициалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук