За някои хора работата от вкъщи се оказва почти непосилна задача, която им пречи да бъдат пълноценни. Това обаче не важи за други, които успяват да свършат всичко перфектно и се радват на домашната обстановка. Пестенето на време и пари за храна, но и транспорт са плюс, който последната година ни предостави, макар всичко да бе наситено с доста стрес и несигурност, а причините са известни на всички ни.

За Яна Маринова работата от вкъщи се оказва благотворна и тя се наслаждава на всеки момент, в който си е у дома, защото може да свърши доста неща, но и да види семейството си. Макар да ходи на различни снимки, Маринова споделя, че обича да прави някои неща онлайн, оставайки в уюта на своя дом, пише каналът "Social Virals" във vbox7
 

"Не знам за вас, но на мен хоум офисът ми се отразява супер. Не че не я мразя тази пандемия, но наистина имах нужда някои неща да ги върша онлайн и да имам повече време вкъщи", разкрива тя в Инстаграм към свое селфи от домашното ѝ работно място.

Карантината накарала Яна Маринова да се почувства жена (ВИДЕО)

Последователи на Маринова са забелязали, че зад нея има щанга, но тя побърза да уточни, че не тя тренира на нея, а половинката ѝ. Не може обаче да се отрече, че актрисата изглежда повече от чудесно, а стоенето вкъщи не се отразило на фигурата ѝ изобщо.

Маринова може и да не вдига щанги, но тя поддържа формата си с карате киокушин. Наскоро качи видео от залата, но призна, че е загубила малко тренинг.
"Дали ще е разходка в планината, спорт, танц, мисъл, грижа за друг... Всичко, което те развива, те прави здрав, устойчив и годен за употреба и взаимодействие с останалите хора“, пише Яна Маринова към видеото.