Мадона
Мадона / Gulliver/Getty Images
Гола в банята си Мадона говори за коронавируса и „какво е прекрасно“ с епидемията. Певицата сама публикува странното видео в социалните мрежи. 
 
Гола във ваната си, където плават розови листенца, изпълнителката на „Like a virgin“ заявява на фона на агонизираща музика: „Това което е общо с Covid-19 е, че не му пука дали сте богат, известен, смешен, интелигентен, къде живеете, на колко години сте, или разказвате страхотни истории ... След като прави пауза, тя продължава: „Той е страхотен изравнител. И това, което е ужасно с Covid-19, е че в същото време е прекрасно“.
 
С монотонен тон, гледайки коленете си, стърчащи от водата във ваната, Мадона добавя загадъчно: „Страшното е, че ни прави всички равни. И прекрасното е, че ни прави всички равни. Както казвах за човечеството и хората, всички сме в една и съща лодка. И ако лодката потъне, всички потъваме заедно”.

Депресиращо съобщение, агонизираща постановка и тревожна музика, която смути последователите ѝ, които не се притесниха да се информират: „Как си?“, „О, Мадона…“, „Госпожо, странно е“, „Мадона, обичам те, но това...“, „Много драматично“, чете се в коментарите под видеото.
 
По време на ограничителните мерки всеки се грижи възможно най-добре. Мадона, се възползва от това време, като пуска различни видеоклипове. Тя вече се показа да пее с четката си за коса, обяснявайки, че е време да „ядем пържена риба“, тъй като няма повече макаронени изделия. 

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС