/ Gulliver/Getty Images
Харисън Форд обяви, че е бил също толкова изненадан, колкото всички, когато разбрал, че неговият герой ще се появи във филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, съобщава USA Today.

„Междузвездни войни: На края на галактиката“ - новият свят в „Дисниленд“ (СНИМКИ)

Когато Джей Джей Ейбрамс ме попита за това, аз казах: „Шегуваш ли се? Аз съм мъртъв“. Изданието отбелязва, че героят на Форд умира в края на филма „Силата се пробужда“„ Тогава Ейбрамс отговорил: „Ти си почти мъртъв. Можеш да го направиш“. Той още не беше написал нищо, но каза: „Ще бъде просто блестящо“. И аз се съгласих. Когато Джей Джей Ейбрамс поиска нещо, често се съгласявам. Той обикновено е много убедителен“.

Деветият епизод на известната сага показва разговора между героя на Форд - Хан Соло - със сина му Кайло Рен, който отново е изигран от Адам Драйвър.

Феновете веднага започнаха да обсъждат дали тази сцена се случва във въображението на Кило, а създателите на филма намекнаха, че Хан Соло се е върнал като „призрак на силата“.

Петима актьори, които ненавиждат най-популярните си роли

Форд твърди, че завръщането му като Соло е било решаващо за растежа на Кайло Рен. „Това беше значително допълнение към цялата история, а за мен - шанс да участвам в друга сцена с Адам Драйвър“, каза Форд.

„Призрак на силата? Не знам кой е този. Нямам идеи, но все пак не ме интересува“, добави актьорът.
БГНЕС