/ Gettyimages
Горещ тренд, наложен от Анджелина Джоли, все още може да бъде определен като „властелинът“ на червения килим. През 2012 г. красивата актриса се появи на наградите Оскар с ослепителна черна рокля с голяма цепка.

цепката
Gettyimages


Най-сексапилните рокли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)

Визията на Анджелина бе толкова зашеметяваща, че и днес все още е вдъхновение за модели, певици и светски личности. Почти всяка знаменитост има в гардероба си подобна рокля, която винаги е добра идея за червения килим.

Звезди от света на шоубизнеса се събраха на благотворителната вечер на АМФАР (американската фондация за борба със СПИН,) в Ню Йорк, където се усещаше влиянието на онази запомняща се рокля на Анджелина от 2012 г.

Дръзки деколтета и смели цепки на червения килим на amfAR (СНИМКИ)

Сред присъстващите бе пищният модел Ашли Греъм, която се появи в черна рокля с голи рамене и голяма цепка. Стилната й визия бе допълнена от елегантни обувки, а най-яркото й бижу бе чаровната ѝ усмивка.
Ашли Греъм пусна секси снимки от плажа, включи и майка си във фотосесията

Рокля с цепка избра и супермоделът Хайди Клум. Нестандартно деколте и много камъни в синьо и лилаво отличаваха тоалетът й от всички останали.

Хайди Клум свали всички дрехи, по-уверена е да се снима гола (СНИМКИ)

цепката
Gettyimages

Актрисата Оливия Кулпо привлече всички погледи не само с цепката на роклята си и безупречната си фигура. Брюнетката заложи на тоалет с дълъг ръкав, обсипан с пайети в горната част.

цепката
Gettyimages

Изчистена от излишни детайли рокля избра певицата Холзи. Класически грим и пищни бижута допълваха цялостната й визия.

цепката
Gettyimages

Трендът, наложен от Анджелина Джоли, не подминава и мъжете. На събитието бе Ди Мондо – интернет знаменитост, станал популярен от Instagram. Светският лъв, който винаги изпъква със своята ексцентричност, бе подбрал пъстро сако, златист колан и... панталон с огромна цепка.

цепката
Gettyimages


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук