Георги в любовно страдание по Ивайла
Георги в любовно страдание по Ивайла / Къртицата 2: Разтърсване

Тази седмица в Къртицата 2 казанлъшкият мачо Борислав ще атакува новата си женска цел - манекенката Виктория. Дали този флирт ще бъде успешен и до какво доведе пищното тържество по повод 29-я рожден ден на Боби - предстои да видите.

Заселниците в Базата за пръв път ще видят другото лице на изключително дипломатичния играч Евгени Иванов-Пушката. Видимо ядосан и огорчен от скандалните интриги в съботното живо предаване, той се изолира от останалите участници и обяви, че не желае да бъде част от всичко това. Рязката му реакция по отношение на унизителния скандал между Бориса Тютюнджиева и Емил Каменов, накара съотборниците му да се зачудят, дали бившият волейболен национал всъщност не иска да напусне играта. Това допълнително подразни Евгени и той обяви на всички, че предпочита директните коментари, а не приказки зад гърба си.

Георги в любовно страдание по Ивайла
netinfo

Новият жокер - англоезично списание със статия за Вини Джоунс в него, ще хвърли и нови подозрения сред Заселниците коя е Къртицата сред тях. Подозренията им, че Емил Русев е оцелял след елиминациите и той е най-вероятния саботьор, засега изчакват своя момент на потвърждение

Междувременно ММА боецът Георги все по-неконтролируемо ще ухажва Мис България 2001 Ивайла Бакалова. Задушевните им разговори и моменти на близост ще достигнат точката на кипене, където Ивайла рязко ще смени тона и ще постави Георги в позиция да желае, да се страхува и да очаква.

Георги в любовно страдание по Ивайла
netinfo