Елън Дедженерис
Елън Дедженерис / Gulliver/Getty Images
Американската телевизионна водеща Елън Дедженерис спира своето токшоу след 19 години на екран, съобщи Ройтерс, като цитира електронното издание "Холивуд рипортър".

Елън Дедженерис обмисляла решението няколко години. На 11 май тя информирала екипа за плановете си настоящият сезон на шоуто да бъде последен.
"Творческите личности постоянно трябва да се изправят пред предизвикателства - това шоу е страхотно и забавно, но вече не е предизвикателство", каза телевизионната водеща пред "Холивуд рипортър". 

Елън Дедженерис продаде имението си и заживя в дома на звезда от „Приятели“

През 2018 г. пред в. "Ню Йорк таймс" Елън Дедженерис споделя, че съпругата ѝ, актрисата Порша де Роси я насърчавала да сложи край на натоварената си работа по 180 предавания годишно, но брат ѝ и ръководството на "Уорнър" я убеждавали да продължи да прави шоуто. Тя взела решение да подпише договор за още три години. Миналото лято в социалните медии бе подета кампания с призив телевизионната водеща да се оттегли от популярното си токшоу след съобщения за враждебна и токсична работна среда за служителите на снимачната площадка.

Мария Бакалова гостува в шоуто на Елън Дедженерис (ВИДЕО)

"Шоуто на Елън Дедженерис" е отличено с над 60 награди "Еми".
БТА